Thursday, January 2, 2020

20+ нових вакансій в категорії «Робочі спеціальності, виробництво» у Києві

Work.ua
Добридень!
Вакансії за 2 січня в категорії «Робочі спеціальності, виробництво» у Києві.
Ватутина 71, СТО
Дизелист-топливщик, 30 000 грн
Сервисный комплекс-1А
Автоэлектрик-диагност СТО в Боярку, 28 000 грн
Сервисный комплекс-1А · Боярка, шукаємо у Києві
Порезчик-поклейщик, фрезеровщик ДСП и МДФ на мебельное производство, 20 000 грн
Nestandart · Київ ·
Ферро Макс Протект
Токарь на станок с ЧПУ, 15 000­ – 25 000 грн
Авентин, ПП
Машинист экструдера в Вышгород, 18 000 грн
Авентин, ПП · Вишгород, шукаємо у Києві ·
Dr.Shoe, мастерская
Мастер по покраске обуви, кожгалантереи, 15 000­ – 20 000 грн
Dr.Shoe, мастерская · VIP · Київ ·
Порезчик листов ПВХ, 14 000 грн
Модус, ЛТД · Київ ·
Рейнбоу Диджитал, ВК
Макетчик, 14 000 грн
RetailGroup
Виготовлювач піци (ст. м. Дарниця, Чернігівська), 12 500 грн
RetailGroup · VIP · Київ ·
Вартис, ООО
Стропальщик, 12 000 грн
Вартис, ООО · Київ
RetailGroup
Виготовлювач піци (ст. м. Дружби Народів), 10 000­ – 13 500 грн
RetailGroup · VIP · Київ ·
Изготовитель мясных полуфабрикатов, фаршесоставитель, 11 000 грн
Новус
Оброблювач риби (з навчанням), 10 600 грн
Новус · VIP · Київ ·
Фора, ТОВ
Коптильник риби (с. Хотів), 10 500 грн
Фора, ТОВ · VIP · Київ ·
Шлифовщик, 10 000 грн
МДА Трейд · Київ
Заточувальник стрічкових пил
Таврия-В, ООО
Изготовитель мясных полуфабрикатов
Таврия-В, ООО · VIP · Київ
Пилорамщик
Рамщик
Сільпо, мережа супермаркетів
Оброблювач риби (ст. м. Харківська)
Подивитись усі схожі вакансії
Хочете отримувати більше пропозицій про роботу?
Роботодавці не тільки розміщують вакансії, а ще й шукають у базі резюме. А вашого резюме в цій базі досі чомусь немає.
Розмістити резюме
Не підходять результати? Змінити налаштування розсилки.
Ви підписались на цю розсилку 30 жовтня 2019 на результатах пошуку вакансій, використовуючи ел. пошту morleyanyazej.1118@blogger.com. Якщо ви більше не хочете отримувати такі листи, ви можете відмовитися від розсилки.
Work.ua

No comments:

Post a Comment